MaraBubaBijoux

Na mom profilu ćete pronaći temu mog osobnog kreativnog izričaja kao i objekt posvemašnje ljubavi i vječni, mračni ;D predmet želja.

Ukratko, riječ je o unikatnom, ručno rađenom nakitu i izradi nakita kao jednom od meni dražih načina provođenja slobodnog vremena i ujedno najdražem detalju osobnog stila. Ljubav koja je započela još davnih dana i koja je trajala sve do danas, kroz pronalazak i nošenje unikatnih komada nakita drugih autorica i u konačnici kroz pronalazak mog načina ekspresije kroz ovaj zanimljiv i nosiv medij. 

U prvom redu, moj je nakit uporabni predmet, nosiva kreacija sačinjena od tila, čipke, perli, satena i drugih dekorativnih elemenata. Ovaj nakit prilagođen je nošenju te je zbog toga izrazito praktičan i lagan, a opet upečatljiv i vidljiv. Svaki je komad neponovljeni unikat i svojoj vlasnici pruža onaj zadnji, posebni detalj koji podiže odjevnu kombinaciju i čini je posebnijom.

Također ovi šareni detalji su odličan poklon za dragu žensku osobu koji će je bez iznimke razveseliti i iznenaditi na najljepši mogući način.

Posebno me veseli i taj dio ovoj mog kreativnog hobija, kada vidim da su silan trud i ljubav koji su potrebni da bi se izradila rukom šivana ogrlica prepoznati i cijenjeni kod mojih dragih klijentica.

I osobno sam uvijek u potrazi ili u izradi novog komada nakita za osobno nošenje te smatram da se nakita nikad ne može imati dovoljno, a posebno me vesele upravo ovakvi, drugačiji i rukom izrađeni detalji ;)

Added an album 

Moji radovi u meni najdražoj boji - zelenoj.

+5
Added an album 

Unikatni, ručno rađeni nakit kao posebni začin svakoj odjevnoj kombinaciji.

Album predstavlja presjek meni najdražih ogrlica koje su sretno pronašle svoje vlasnice i krase njihov modni izričaj, ali i najnovijih, još dostupnih radova. Za svaku ženu i djevojku koja smatra da odjevna kombinacija nije dovršena bez onog jednog, baš posebnog komada nakita, moji su radovi odličan izbor. Svaki komad nakita je ručno rađeni unikat, ne sadrži ljepljene djelove jer je nakit izrađen šivanjem, a svi su korišteni materijali "cruelty free". Svaki komad nakita je vrlo praktičan i izrazito lagan, a što ga čini odličnim i pogodnim za svakodnevno i višesatno nošenje (testirano osobnom primjenom).

Također, ukoliko se ne možete odlučiti oko poklona dragoj ženskoj osobi, toplo preporučam da zavirite u ovaj album ;)

+6
Added an album 

Dnevne i večernje damice

Added an album 

Zimske radosti u crvenom

+1
Reposted Darko Grundler 's post.

Zašto baš te radove?

Za početak, bilo mi je stvarno teško izdvojiti samo 10 umjetnika kad je ovako širok izbor. Izabrala sam ove radove jer imaju nešto posebno u sebi. U svakom od ovih radova sam vidjela priču. Istaknula bih maštu i kreativnost divnih umjetnika koji stoje iza svojih radova. Smatram da su s ovim djelima uspješno prikazali sve čari umjetnosti. Hvala im na tome.

 

Karmen Simicic  

Odabrani autori Olja i devet paunica Marijana Cekovska Trinnitty Art Milena Veselinović MaraBubaBijoux Eliveli Dejan Dobrilović Lidija MesakPhoto Dario Kisegi 

Info
Your art:
Handicraft
Country:
Croatia
Gender:
Woman
Age:
40
Full Name:
MaraBubaBijoux
My Albums

Zeleno, volim te zeleno ;)

Moji radovi u meni najdražoj boji - zelenoj.

Find My Art_Unikatni nakit

Unikatni, ručno rađeni nakit kao posebni začin svakoj odjevnoj kombinaciji. Album predstavlja presjek meni najdražih ogrlica koje su sretno pronašle svoje vlasnice i krase njihov modni izričaj, ali i najnovijih, još dostupnih radova. Za svaku ženu i djevojku koja smatra da odjevna kombinacija nije dovršena bez onog jednog, baš posebnog komada nakita, moji su radovi odličan izbor. Svaki komad nakita je ručno rađeni unikat, ne sadrži ljepljene djelove jer je nakit izrađen šivanjem, a svi su korišteni materijali "cruelty free". Svaki komad nakita je vrlo praktičan i izrazito lagan, a što ga čini odličnim i pogodnim za svakodnevno i višesatno nošenje (testirano osobnom primjenom). Također, ukoliko se ne možete odlučiti oko poklona dragoj ženskoj osobi, toplo preporučam da zavirite u ovaj album ;)

Crno bijele divotice

Statement ogrlice iz arhiva

Ogrlice damice

Dnevne i večernje damice

Zovem se crvena

Zimske radosti u crvenom
My Posts