Michaela Pintar

Univ.bacc.oec.

Potpredsjednica udruge Vijuga. 

Added an album 

U sklopu projekta Zajedno kroz umjetnost pozivam Vas da nas posjetite na https://www.vijuga.hr/ i pročitate najnovije članke o  svjetskim i hrvatskim umjetnicima.  laughing

Prošli tjedan donijeli smo članak o Miroslavu Kraljeviću, a danas o Josipu Račiću. Članak se nalazi na: https://www.vijuga.hr/zajedno-kroz-umjetnost-josip-racic/.

 

Added an album 

Ja sam Michaela Pintar i kao netalentirano djetešce nisam nikad uspjela stvoriti najosnovniji crtež.  To je vjerojatno značilo da cijenim više umjetnost kao promatrač. laughing

 

Info
Your art:
Photography, Literary art
Country:
Croatia
Gender:
Woman
Age:
23
Full Name:
Michaela Pintar
My Albums

Spring vibes

Novi članak!

U sklopu projekta Zajedno kroz umjetnost pozivam Vas da nas posjetite na https://www.vijuga.hr/ i pročitate najnovije članke o  svjetskim i hrvatskim umjetnicima.  Prošli tjedan donijeli smo članak o Miroslavu Kraljeviću, a danas o Josipu Račiću. Članak se nalazi na: https://www.vijuga.hr/zajedno-kroz-umjetnost-josip-racic/.  

Dodaj svijetu malo boje

Pozdrav!

Ja sam Michaela Pintar i kao netalentirano djetešce nisam nikad uspjela stvoriti najosnovniji crtež.  To je vjerojatno značilo da cijenim više umjetnost kao promatrač.