Matea Užarević

Moje ime je Matea Užarević imam 26 godina  i dolazim iz Osijeka.. Tu sam se utaborila 😅

Moja velika ljubav i strast je fotografiranje.  Kao djetetu od 10 godina u ruke mi je došao stari Zenit fotoaparat, koji tada nisam znala koristiti, ali sam uvijek voljela gledati kroz njegovo tražilo sve ono što me okružuje I moram priznati da je dodavao jednu posebnu notu ovom svijetu. Pomoću njega i dječjeg maštanja mogla sam uronuti u jedan potpuno novi svijet koji poznaju samo moje  srce i oko . I tek nakon nekih 6,7 godina kao srednjoškolka sam prvu puta stavila film u njega (tj. teta prodavačica 😁) I moje prve fotografije ikada  snimljene  bile su moje najbolje prijateljice, koja sjedi na klupi kod katedrale, a sunčeve zrake joj obasjavaju lice i predivan osmijeh. Kako li je samo taj prizor djelovao kroz objektiv.,ohh. Tako čarobno, a tek osjećaj. Koju samo euforiju stvara. Tako je moja ljubav rasla sve više, tako oslobađam sve svoje strahove, nesigurnosti. Tom ljubavlju pokušavam prenijeti jedan novi drugačiji, dublji svijet. 

Lovac na životna blaga ( trenutke koje život daje, a objektiv ovjekovječi) 

Added an album 

Nakon nekih 5 do 6 godina sam uzela olovke u ruke... 😊 

Added an album 

Putem do posla ugledah ovo na stazi po kojoj svako jutro hodim i prvo što mi na pamet pad'e : " Gle vijuga."

😅🤣 I eto tako ostao joj naziv vijuga. 

Added an album 

Za mene crno- bijela fotografija ima posebnu dubinu, veću no što ima ona u boji. Boje mi nekako skreću pažnju. Kada gledam u crno - bijelu je kao da zavirim u dušu..

Added an album 

Ponešto iz arhive. 

Ponekad poželjno istražiti nešto novo, svijet oko sebe... Upoznati nove ljude , a često zaboravimo pogledati unutar sebe, malo sebe istražiti. Isto tako na silu pokušavam fotkati, ali nešto ne ide u zadnje vrijeme, pa se sjetim dobre stare arhive. 

+1
Info
Your art:
Photography
Instagram:
mateaphotography2
Country:
Croatia
Full Name:
Matea Užarević
My Albums

Existence wants you to be you. Osho

Woman

Nakon nekih 5 do 6 godina sam uzela olovke u ruke... 😊 

Serenity

Osijek

Some old days..

Vijuga 😅

Putem do posla ugledah ovo na stazi po kojoj svako jutro hodim i prvo što mi na pamet pad'e : " Gle vijuga." 😅🤣 I eto tako ostao joj naziv vijuga.