Sara Štajcer

Iako je pobjedu u rubrici THE BEST ARTIST OF THE WEEK odnijela Karmen Simicic koja nam se već predstavila, odlučili smo Vam predstaviti Trinnitty Art  koja je osvojila drugo mjesto svojim radom “Santa Clause”. Više o Marini, to jest Trinnitty Art  možete pročitati u nastavku! :)

Božić nam se bliži, blagdan kada smo svi na okupu, sama pomisao donosi osmijeh na lice. Pobjedu ovog tjedna u rubrici THE BEST ARTIST OF THE WEEK odnijela je Karmen Simicic   sa radom „Zimska čarolija“. Sa svojim čarobnim radom nas je uspjela uvesti u predblagdansko vrijeme i podsjetiti koliko je Božić blizu. Više o Karmen Simicic   možete pročitati u nastavku! :)

Dolazi nam zima, počelo je hladnije vrijeme koje donosi određene ugođaje. Umjetnica koja je najbolje pokazala kako ona vidi zimu kroz svoje oči putem rada “Nature” je naša Stella  u sklopu THE BEST ARTIST OF THE WEEK. Kako bi što bolje upoznali Stella , svakako pročitajte njezin intervju u nastavku na linku!

Ovotjednu pobjedu u rubrici THE BEST ARTIST OF THE WEEK odnio je, ni manje ni više, kralj životinja, to jest rad “KING” umjetnice Gabrijela . Za nju ovaj kralj predstavlja motivaciju, kako nikada ne treba odustati i kako se treba boriti za ono što zaista želimo ostvariti. Zato se svi trebamo smatrati KRALJEVIMA u tom smislu. Kako naša Gabrijela vidi svijet i umjetnost možete pročitati u nastavku, svakako odiše pozitivom!

Tjedan umjetnika na Vijugi slavi kreativne duše koje će ostaviti trag za budućnost koja se ne može uhvatiti u povijesnim knjigama. Mučenje i radost ljudske duše prikazuju se kroz zarazne melodije, nasilje i bijes uhvaćeni na fotografiji ili mirni pogled na statuu koja gleda u vječnost. U nastavku možete pročitati i kako su naši umjetnici Belmin Mešanović , dunda_art , Karlasenticphotography , andelajokic i Artsusu ušli u svijet umjetnosti! Hvala svima koji su dio Vijuge i ove divne priče! :)

 

Prošlo je neko vrijeme kako nismo “podijelili sreću” jednom od vas pa je sada pravo vrijeme da razveselimo jednu umjetnicu koja se istaknula sa aktivnošću ovih dana. Umjetnica koju ćemo predstaviti u rubrici DIJELIMO SREĆU je Jelena, aka Le_petit_artiste_  Njenu životnu priču i zanimljiva iskustva možete pročitati u nastavku. Zapamtite, i Vi možete biti na Jeleninom mjestu, jedino što je potrebno je visoka aktivnost, objavljujte radove, dodajte nove umjetnike, lajkajte i komentirajte!

Kako svaki tjedan Vam predstavljamo pobjednike a nekada i sudionike rubrike THE BEST ARTIST OF THE WEEK, prošlotjednu pobjedu je odnijela naša Vanja Zanze . Sada Vam predstavljamo Vukasin , studenta Fakulteta likovnih umjetnosti u Beogradu,  koji se prijavio sa svojim radom Plamene planine. Kako bi još bolje saznali tko je Vukasin i njegovu ljubav prema umjetnosti, sve možete pročitati u nastavku! :D

changed a profile picture 
Info
Your art:
Painting
Country:
Croatia
Full Name:
Sara Štajcer