Valentina Grahovac

Zovem se Valentina, imam 21 godina i živim u Zagrebu. Veliki sam zaljubljenik u fotografiju. Zapravo već od ranijih dana sam krenula nekim fotografskim stopama no sve je to bilo preko mobitela i nikad nisam zapravo gledala na to kao hobi. Sve dok nisam kupila svoju prvu ljubav, Canon 1200D i odlučila da će to biti moja karta za bijeg od svakodnevnog života. Da ljubav se može kupiti ;) Fotkam sve i svašta, od prirode, portreta,..no glavna misao mi je da uvijek fotkam iz kuta koji nije vidljiv iz svakodnevne perspektive ili ne obraćamo pozornost na to. I da fotografija vrijedi tisuću riječi, ali uvijek ćete od mene pročitati još par nekih.

New Album
Not logged in users can't 'Create Album'.

Pročitajte novi intervju s Nina Pocuca Art koja od malena prisvaja umjetnost kao dio sebe. Ona je primjer da ne treba odustati. Sama pomisao da su njeni radovi priznati od Hrvatskog društva likovnih umjetnika je garancija da radi nešto dobro. Jedna od velikih časti i želim joj povodom toga čestitati. I naravno poželjeti još mnogo odličnih radova.  

Ponekad se treba zaustaviti i zapitati gdje idem sa svojim životom. Koji mi je cilj? Što želim postići kao umjetnik? 

DorkaAntea Biskupovic i Saša Vasiljević (Yorickart) imali su do sada priliku izložiti svoje radove na izložbama. Upravo zato i poručuju da moramo gurati svoje granice kako bi dostigli do željenog cilja. 

Kako je za njih bio taj trenutak i i što su naučili prvenstveno o sebi saznajte u novom članku.  

Info
Your art:
Photography
Country:
Croatia
Gender:
Woman
Age:
21
Full Name:
Valentina Grahovac
Membership
Administrator
My Albums

Rastoke

Vremenske prilike i neprilike

Vlakovi u Hrvatskoj

Životinje

Osijek