andelajokic

 Bavim se crtanjem, moja prva ljubav, a najviše sam se zaljubila u fotografiju, crno bijeli svijet.Studiram umjetničku akademiju u Splitu, smjer likovnu kulturu i umjetnost. Koristim Canon 1300d, 55-250 mm, imam facebook stranicu i instagram stranicu gdje ćete obaviti radost, također možete vidjeti svakodnevnicu, motivaciju, citirati na osobnom instagramu, sve linkove cu ostaviti dolje. Nadam se da guštate u onome šta radite, želim vam svaki daljnji uspjeh u tome: D Pozdrav!

facebook: https://www.facebook.com/photographyandela

Instagram:

osobni: https://www.instagram.com/andelaa.jokic/?hl=hr

fotografija: https://www.instagram.com/aj.photography.98/?hl=hr

andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 

Rembrandt Harmenszoon van Rijn ( Leiden, 1606- Amsterdam 1669.) bio je nizozemski barokni slikar; najsnažnija je i najsvestranija ličnost u nizozemskoj umjetnosti 17 st. Rembrandt je odrastao kao promatrački dječak. Prostrane ulice Leydina pružale su izvore nadahnuća, na trgovačkim se tržištima moglo susresti mnogo različitih ljudi, različitih nacionalnosti i naučiti skicirati njihova lica na papiru. U početku je išao u latinsku školu, ali nije bio zainteresiran za studij. Mladi Rembrandt nije volio točne znanosti, radije je crtao. 1632. godine je postao poznat po slici "Lekcija anatomije dr. Tulpa. 8. lipnja 1633. Rembrandt upoznaje kćer bogatog burgera Saskia van Eilenbürcha i stječe snažan položaj u društvu. 1635. naslikana je glasovita slika utemeljena na biblijskoj temi "Žrtva Abrahamova" koja je bila cijenjena u svjetovnom društvu. 1642. van Rijn dobio je naredbu od Streljačkog društva za grupni portret za ukrašavanje nove zgrade platnom. Slika je pogrešno nazvana "Noćna straža". Bila je obojena čađom, a tek su istraživači u 17. stoljeću došli do zaključka da se radnja na platnu odvija danju.

+1
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 

glass, glass, shadow,shadow

andelajokic
 added an album 
andelajokic
 added an album 

sketch

Info
Your art:
Photography, Painting, Handicraft, Sculpture art
Country:
Croatia
Gender:
Woman
Full Name:
andelajokic
My Albums

Serija oblaka

-Ana-

Crtezi

Umjetnik

Rembrandt Harmenszoon van Rijn ( Leiden, 1606- Amsterdam 1669.) bio je nizozemski barokni slikar; najsnažnija je i najsvestranija ličnost u nizozemskoj umjetnosti 17 st. Rembrandt je odrastao kao promatrački dječak. Prostrane ulice Leydina pružale su izvore nadahnuća, na trgovačkim se tržištima moglo susresti mnogo različitih ljudi, različitih nacionalnosti i naučiti skicirati njihova lica na papiru. U početku je išao u latinsku školu, ali nije bio zainteresiran za studij. Mladi Rembrandt nije volio točne znanosti, radije je crtao. 1632. godine je postao poznat po slici "Lekcija anatomije dr. Tulpa. 8. lipnja 1633. Rembrandt upoznaje kćer bogatog burgera Saskia van Eilenbürcha i stječe snažan položaj u društvu. 1635. naslikana je glasovita slika utemeljena na biblijskoj temi "Žrtva Abrahamova" koja je bila cijenjena u svjetovnom društvu. 1642. van Rijn dobio je naredbu od Streljačkog dru

mice mace

lips