2mač

2mač je edukativni YouTube kanal koji je nastao 2020. godine. Posvećen je edukativnom tumačenju kroz zabavan sadržaj sa ciljem dostupnosti raznovrsnoj publici različitog uzrasta i interesa. Kanal je započeo prvenstveno sa edukacijom na području svijeta likovne umjetnosti, dizajna i marketinga, a u planu nam je s vremenom širiti naše interese i na ostala različita područja. Već u nepunih godinu dana postojanja kanal je jako dobro popraćen, a povratne informacije publike su izrazito zadovoljavajuće. Naša namjera je omogućiti uživanje u sadržaju kako nastavnicima i učenicima, tako i ležerno zainteresiranim gledateljima.

Veliko nam je zadovoljstvo biti dijelom Vijuga tima!

Ovim putem vas pozivamo da bacite pogled na naš 2mač kanal i provjerite ima li na njemu nešto korisno za vas ili u najmanju ruku nešto zabavno. Dobrodošli na 2mač i nadamo se da se vidimo.

Link za kanal: https://www.youtube.com/channel/UCcSWcV6suItKTTBNliuWd2Q?view_as=subscriber

New Album
Not logged in users can't 'Create Album'.
2mač
 added a post 
Post title:
HALLOWEEN - Kratka povijest NOĆI VJEŠTICA
2mač
 added an album 

Na ovim našim prostorima postoji jedna uobičajna mantra kada se govori o školovanju i to od osnovne škole pa nadalje kroz život. Ta mantra glasi - "Likovni nije bitan!" Upravo to je bila inspiracija za video s kojim smo odlučili pokrenuti kanal:

https://youtu.be/GAUFOiL3Cb8

2mač
 changed a profile picture 
Info
Organization Name:
2mač
Category:
Members
Empty
My Albums

LIKOVNI NIJE BITAN!

  •  · 
  •  · 2mač
Na ovim našim prostorima postoji jedna uobičajna mantra kada se govori o školovanju i to od osnovne škole pa nadalje kroz život. Ta mantra glasi - "Likovni nije bitan!" Upravo to je bila inspiracija za video s kojim smo odlučili pokrenuti kanal: https://youtu.be/GAUFOiL3Cb8