MaraBubaBijoux

New Album
Not logged in users can't 'Create Album'.
Added an album 

Unikatni, ručno rađeni nakit kao posebni začin svakoj odjevnoj kombinaciji.

Album predstavlja presjek meni najdražih ogrlica koje su sretno pronašle svoje vlasnice i krase njihov modni izričaj, ali i najnovijih, još dostupnih radova. Za svaku ženu i djevojku koja smatra da odjevna kombinacija nije dovršena bez onog jednog, baš posebnog komada nakita, moji su radovi odličan izbor. Svaki komad nakita je ručno rađeni unikat, ne sadrži ljepljene djelove jer je nakit izrađen šivanjem, a svi su korišteni materijali "cruelty free". Svaki komad nakita je vrlo praktičan i izrazito lagan, a što ga čini odličnim i pogodnim za svakodnevno i višesatno nošenje (testirano osobnom primjenom).

Također, ukoliko se ne možete odlučiti oko poklona dragoj ženskoj osobi, toplo preporučam da zavirite u ovaj album ;)

+6
Added an album 

Dnevne i večernje damice

Added an album 

Zimske radosti u crvenom

+1
Reposted Darko Grundler 's post.

Zašto baš te radove?

Za početak, bilo mi je stvarno teško izdvojiti samo 10 umjetnika kad je ovako širok izbor. Izabrala sam ove radove jer imaju nešto posebno u sebi. U svakom od ovih radova sam vidjela priču. Istaknula bih maštu i kreativnost divnih umjetnika koji stoje iza svojih radova. Smatram da su s ovim djelima uspješno prikazali sve čari umjetnosti. Hvala im na tome.

 

Karmen Simicic  

Odabrani autori Olja i devet paunica Marijana Cekovska Trinnitty Art Milena Veselinović MaraBubaBijoux Eliveli Dejan Dobrilović Lidija MesakPhoto Dario Kisegi 

Added an album 

Statement komadi nakita za podizanje svečanih kombinacija i svakodnevnog stila