Karmen Simicic

Your art:
Painting
Gender:
Woman
Age:
28
Full Name:
Karmen Simicic

"Painting is just another way of keeping a diary." - rekao je Pablo i ja se u potpunosti slažem s tom izrekom. Nekada sam, kao dijete, pisala dnevnike i tamo ostavljala sve svoje lijepe i one ne baš tako lijepe trenutke. Danas ne pišem, danas slikam i tako izražavam svoje osjećaje. Ponekad su to lijepi osjećaji, a ponekad loši. Sve u svemu, umjetničko djelo uvijek ispadne dobro jer nema pogrešaka u stvaranju nečeg iz vaše mašte. Sa završenom srednjom umjetničkom školom [Primijenjena umjetnost] nisam savladala sve tehnike jer nismo o tome toliko detaljno ni učili, stoga sam sada sam svoj majstor u proučavanju i učenju novih zanimljivih stvari o umjetnosti, slikarstvu i slikarskim tehnikama. U školi smo dobili znanje o olovci, ugljenu, temperama, glini i keramici no nikada nismo koristili akrilne boje kojim se danas bavim. Pokušala sam slikati i vodenim bojama ali mi nekako ne leže. Akril je jedna zaista prekrasna tehnika kojom slikam već godinu dana i opet iznova uvijek naučim nešto novo. Voljela bih probati u budućnosti raditi s uljem. Za sada ostajem pri akrilnim bojama. 

Možete me zapratiti i na ostalim društvenim mrežama kao što su Facebook (Simicic art) , Instagram (simicicart) i Youtube (Likovna radionica s Karmen) na kojem objavljujem lagane tutorijale za početnike u slikarstvu. 

Nadam se da ćemo podržati jedne druge jer je to zapravo vrlo važno u ovom modernom današnjem svijetu gdje prevladava tehnologija. Teško se nositi s činjenicama da je digitalna umjetnost sad IN, a moje (naše) vrijedne ručice pune kistova i boja više nisu toliko važne.

Ugodan ostatak dana/večeri. 

Karmen S.