Božić na Vijugi

Zajednički Božić na Vijugi

Božić je jako blizu, već kuca na vrata, ukrašavamo domove i poprimamo taj božićni duh. Svi mogu potvrditi da je glavna stavka zapravo provođenje vremena i slavljenje s obitelji i prijateljima u toplini svog doma. Kićenje bora s obitelji, pečenje kolača, ukrašavanje interijera i eksterijera, priprema darova, sve su to čari Božića koje uljepšavaju ove čudne dane i podižu pozitivno raspoloženje. No, glavni fokus je i dalje na obitelji i prijateljima jer smo tijekom ovih božićnih dana bliži jedni drugima.

Zato vas pozivamo da podijelite s nama čestitke koje posvećujete dragim ljudima za ove blagdane. Zahvalite im se za lijepe trenutke tijekom ove tmurne godine, širite ljubav i pozitivu jer je to esencija ovog Božića. Također, pozivamo vas da lajkate i komentirate čestitke koje budu podijeljene u sklopu Božića na Vijugi jer će se i najbolji i objaviti u rubrici 04.01.2021. Želimo povezati sve umjetnike na Vijugi bez obzira na religiju pa smo zato se i odlučili za navedeni datum. Cilj je da budemo ujedinjeni ove blagdane!

 

Želimo zahvaliti svima koju su dosad objavili božićne i zimske radove ovih dana, objavljujte i dalje kao i čestitke. Stvorili ste poseban božićni ambijent na Vijugi i, još jednom, hvala vam zbog toga!

 

Veselimo se vašim čestitkama sa posebnim porukama za voljene osobe i božićne radove koji će dodatno utjecati na stvaranje božićnog ambijenta na Vijugi!

 

Učinimo ovaj Božić još posebnijim, širimo ljubav i pozitivu!

 

 

 

Izabrani radovi

×

Radovi na temu Zajedničkog Božića na Vijugi

Eliveli
Martina In Wonderland
Milenica Djordjevic
 Trinnitty Art
Čedomir
Stella
MonArt
Dani_art73
Matea Užarević
>Ivana
 Karmen Simicic
Dorotea
 Rosiana
Marija Lakićević
Exponart_

Katarina Rebić