Olja i devet paunica

Jednorog skulptura od papira (dekor za zid)

U drustvu jednoroga :) Skulptura napravljena od papira, oslikana akrilnim boojama i impregnirana plasticnim lepkom.

Nutcracker ilustracija

Krcko Oraščić sedi ispod novogodišnje jelke kao čuvar dečijih uspomena i priča. Nahrani ga orahom a on će razbiti ljusku i započeti priču... Nova ilustracijica !

Bunch of dresses

Akvarel ilustracija Print formati A4, A3

Čizma kuća (Boot dollhouse) ilustracija

Vodene boje, mastilo Print formati A3, A4 

Little Top

Bluza za devojcice inspirasana cvecem i baroknim detaljima...

The March Hare

“It's always tea-time.” <3 Martovski zec - Alisa u zemlji cuda (L.Carroll) Dekor/skulptura za zid. U kreiranju skulpture korisceni su  beli papir,  akrilne boje i lepila.  Akrilna boja i lepak su na bazi plastike tako da je skulpture otporna i cvrsta.      

Baroque Jacket

Jaknica sa  cvetnim dezenom inspirisana barok epohom kasnijeg perioda (rokoko)...  

Rose je t'aime! ( Dress )

Haljina za devojcice inspirisana davnim vremenima i cvetom. Pojednostavljena verzija princez haljine, koju sam napravila od pamuka i nesto malo plisa.❤🌸 Velicina 116 za uzrast 5-6 godina. 

Mouse Queen (wall decor)

Kraljica miseva delimicno je inspirisana elizabetanskim kostimom iz rane renesanse uz dosta umetnicke slobode.  Ovo je zidna skulpturica, moze da se okaci o klin na taj nacin doprinese decijem sobnom dekoru.  Visina skulpture je 33cm.  U kreiranju skulpture korisceni su samo beli papir,  akrilne boje i lepila.  Akrilna boja i lepak su na bazi plastike tako da je skulpture otporna i cvrsta.      

Teapot Miniature Dollhouse

Cajnik kucica za dva misa je jedan od prvih radova gde sam eksperimentisala sa kreiranjem skulpturica od papira. Predmet je dekorativan ali apsolutno moze da posluzi i kao igracka gde je ostavljen prostor deci da dopune izmisle pricu ova dva karaktera... U kreiranju ovog seta korisceni su samo papir, malo zice, akrilne boje i lepila.  Akrilna boja i lepak su na bazi plastike tako da su skulpture izuzetno otporne i cvrste.      Fotografija: Marko Nadj